Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annan dag, andra ögon, samma vatten


Vattenpöl


Vattenpöl
Smuts och söl
Geggigt, kallt och sorgligt grått
Fuktig socka
Rynkig fot
Den förstör din sko

Vattenpöl
Spegelblank
Visar flirtigt solens glitter
Våta ringar
Sval mot tå
Vi ska ha det så




Fri vers (Fri form) av sorgsen
Läst 500 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-03 17:21



Bookmark and Share


  Doptera
förträffligt avslut
2012-02-27

    ej medlem längre
Åh, vad bra! :)
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen