Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov så gott, lilla älskling


Det är så svårt att andas mellan de här väggarna

Jag hade glömt det

Jag hade glömt hur klumpen i magen kändes när jag la mig ner på den sängen och försökte somna


Hela tiden trodde jag det var dem
eller jag
eller då
men de är tysta
jag är omvänd
och vi är här nu

så det måste vara väggarnas fel


Det är så svårt att andas mellan de här väggarna

Det är så jävla
svårt
att andas

Det är så sjukt jävla svårt att glömma
hur det känns att växa upp


Jag fastnar i gamla minnen


Ta mig härifrån
Ta mig härifrån
Ta mig härifrån



Nu




Fri vers av sorgsen
Läst 544 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-07 20:49



Bookmark and Share


  Maria T
Slit dig loss från gamla minnen
Lev i dag
2012-03-23

  Doptera
Den där Klumpen, alltså fan ta honom!
2012-03-08

  Christopher Constantinos Bernardi
Oooh vet precis hur det känns och det är så jobbigt.
Att förlora någon och allt känns så vridet i känslor att magen trycker.
Sann kärlek som blivit osann
Är en smärtsam process

Önskar Dig all värme
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen