Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbehärskning - ett vidrigt sätt att rädda dagen


Var finns en "våldsverkare" när man behöver en?
Det pratas så jävla mycket om dem och jag behöver en ursäkt att slåss
Handlar det om misshandel behöver jag inte ens vinna
Det är mer ok att bli överfallen än att skalla väggen

Jag är för smart för att skalla den där väggen
fysiskt

Jag är för jävla bearbetad och terapibakad för att be dig
dra åt helvette

För att flytta


Jag är för sjukt jävla uppfostrad för att svara hälsningen med ett långfinger

Jag var för insiktsfull för att bara dra och straffa dig
med ångestfylld tystnad

Jag är
ett välbakat, hårt tuktat nervknippe - inslagen i bomull och bubbelplats och täckt med klistermärken

Jag är
traumatiserad
Jag är
traumatiserad
Jag är
ett psykbryt
jag bryter ihop nu
jag bryter ihop nu, inombords
men är för väldresserad för att låta er se
hur lite det krävs
för att trampa sönder min glas-sko










Så slå ner mig









Slå ner mig
så slipper jag skalla väggen







Fri vers av sorgsen
Läst 515 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-04-23 22:07



Bookmark and Share


  Christopher Constantinos Bernardi
Verkligen bra skrivet, finner en inre äkthet i denna
2012-06-15
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen