Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elaka människor


Jag tror inte på elaka människor
Bara trasiga människor

Jag tror inte på elaka människor
Bara arga människor
Bara rädda människor
Bara människor som inte vet vad de gör
eller varför

Bara människor som gör andra illa för att slippa ha mest ont


Jag tror inte på elaka människor
Bara farliga människor

Jag tror inte på onda människor
men

Jag tror att du är trasig

Jag tror du är rädd

och jag vill att du går härifrån





Fri vers av sorgsen
Läst 686 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-19 21:25



Bookmark and Share


  Ulf Popeno
Det är en börda som ska lätta, som andra ska bära. Det är en rädsla att mima, en brusten känsla att åskådliggöra. Det är ett vrak att återuppbygga, med virke ifrån din självkänsla. För en stund.
Du är så klok som inte tror på ondskan.
2012-04-24

  Maria T
Det finns så många trasiga
människor i dag
2012-03-23

  zallander
Låt mig citera nietzsche. Vad är ondska? Mvh z
2012-03-23

  Doptera
så klokt, och så ständigt aktuellt!
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen