Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mjao. Mjao. Mjaouf. Mhjeee...





"Stryp mig långsamt", bad katten snällt






Jag nickade frånvarande

och lättade på trycket







Fri vers av sorgsen
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 21:21



Bookmark and Share


  Fredric
Gillar!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

sorgsen
sorgsen