Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

namnlös

Jag kan inte fälla några tårar över dej, åh du jordens avskum, min kära livskamrat.
Du krossade min sköra sång och ersatte den med något mer passande.
Du berövade mej min identitet och sa att det var bäst så.
Du klippte av mina släktband ochh sa att du var mitt allt, min moder och min broder.

Kan du inte sluta svika mej?
Kan du inte sluta kränka mej?
Och snälla du, sluta hota mej!
Åh du din ondskefulla jävel, jag älskar dej!
Jag kommer aldrig att lämne dej men inte heller förlåta dej.




Fri vers av Vinga
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-08-15 14:24



Bookmark and Share


    lisenisen
gumman du är fenomenal! Har återupplevt din briljans tusen gånger under de senaste minuterna.
2007-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Vinga