Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höjden av falskhet

Smärtan jag bär inom mej, är det ingen som vill se.
Men när jag glatt ler mot dej vill du mej din vänskap ge.

Förstår ni inte att ni mej håna?
Att ni får mej att vilja lämna tillbaka den kropp
som jag tillfälligt fått låna!

Tyvärr är den i använt skick,
ty ärren på min hud inte år att bortplåna.
Ni har lärt mej dödens trick! Ni har fått mej att efter döden tråna!




Fri vers av Vinga
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-08-15 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vinga