Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagens dickt !

dagens dikt är full av spänning liv och glädje jag
känner en intensiv iver av friheten som väntar där

ute. min fru är på väg till mej med samma glädje
och iver vi ska plocka svamp det ska bli ett äventyr

för jag älskar skogen och den friheten som finns i
den och att få dela det med min fru är magiskt för

det är inte bara svampen som lockar utan också
mysigt bus som man är full av längtan på det sätt

att Gud gjorde ett spår i kvinnas själ så att mannen
lättare ska finna kärleken med sin själ och förenas

till ett och samma njutning hon är snart här och
jag är full av lust och iver en härlig känsla som
att vara femton och ny kär !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 123 gånger
Publicerad 2013-07-20 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten