Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har !

Du är så underbar en människa kan bli

du har leendet som värmer mig inombords

du har rösten som gör min mage pirrig

du har beröringen som gör att jag smälter

du är du som gör att mitt hjärta hoppar till när jag ser dig..




Fri vers av Morgan
Läst 207 gånger
Publicerad 2013-07-21 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan