Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luftballong

Tiden står stilla
när vi är tillsammans
så hoppfull och vacker
som livet kan vara
ett hav ligger öppet
för sinnena våra
och framtidens frågor
kan ödet besvara

Tillsammans vi svävar
på kärlekens vingar
som ballongen mot skyn
den lycka oss bringar

Vinden är vänlig
när vi är tillsammans
den smeker ditt hår
likt musiken vi hör
den dansar omkring oss
som lätta attribut
och finns alltid där
men aldrig den stör

Ballongen den röda
fylld med halogen
med den vi svävar
i kärlekens sken

Årstiderna växlar
och ger av sin kraft
naturen böjer sig
för vår kärlek skull
regnet det friska
ger oss sin energi
trädens breda lungor
är av ödmjukhet full

Vi reser mot framtiden
i kärlekens ballong
svävar runt vid molnen
kring fåglarnas sång




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 2123 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-07-21 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så härligt dina rader svävar! lycka!
2013-08-22

  Chawa VIP
Svävande kärleksfull text om att se livet lite grann från ovan. Och i tystnadens stund och den svaga vinden blir kontakten med livsanden så mycket mäktigare. Gott diktat!
2013-07-22

  Sofhia Wirström
underbara rader
om kärlek så varm
om kärlek som den ska vara
dina rader är som musik
för själen
2013-07-22

  Angel of love
Kärleksfullt och vackert.
2013-07-22

  ResenärGenomLivet VIP
Varma och sköna ord om tiden högt upp i det blå...härligt...
2013-07-21

  Carina Bendix
Vackert!
2013-07-21

  Marianne Räf
Trevligt att läsa din dikt!
2013-07-21

  agneta pichler
njutnings full läsning
som ger ro och frid

ett svar om hur
kärlek borde
vara



2013-07-21

    Dan Myrbeck
Ja önskar lycklig resa!
2013-07-21

    ej medlem längre
Kärlek på luftens vingar, underbart vackert
2013-07-21

    ej medlem längre
Hoppfullt och varmt lyser dina fina dikt.
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO