Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske som en tröst

 

Han såg så förvånad ut
där i bilen
när jag berättade
att min lycka berodde
på simpelt hopp
att han skulle bli min

Och hans hand var så mjuk
mot min kind
när han smekte mig
kanske som tröst
innan jag klev ur bilen
och såg honom åka sin väg

 




Fri vers av Anna H
Läst 712 gånger
Publicerad 2006-03-11 10:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj aj, den kändes, ensamhet, hopp, förtvivlan - bra förmedlat.
Man kanske ev. skulle kunna tillföra ett "ett" (?):

att min lycka berodde
på ett simpelt hopp
2006-03-14

    jahapp
Aaaaaah....shit vilken bra!! ont som fan gjorde den...men ändå så jäkla bra...oj...den fick mig att svära åxå tydligen :)
2006-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H