Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tår !

En tår träffar min hud , 2 tårar träffar min hud,
jag tittar upp och där sitter du gråtandes,

du tar min hand och smeker din kind, du böjer
ner ditt huvud så vi sitter panna mot panna

nu gråter jag med, du kysser min hand och släpper den sen,
jag försöker se med ögon fulla av tårar som faller,

nu är det bara jag som sitter här och gråter själv
kommer jag nånsin mera finna ro min kära..




Fri vers av Morgan
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 19:06



Bookmark and Share


  anita VIP
Den berörde mig
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan