Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset !

Står på mina bara knä, med händerna uppsträckta mot himmelen,
med gråten i halsen skriker jag "snälla ge mig en chans till, snälla ge mig en chans till och få ändra på allt, snälla"

känner en hand som läggs på mitt huvud ,
och så känner jag hur mina vingar lossnar ,

känner hur min kropp börjar lösa upp sig,
till slut är det bara ett litet ljus som svävar

en liten tår faller från ljuset innan det försvinner helt.




Fri vers av Morgan
Läst 283 gånger
Publicerad 2013-07-22 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan