Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigör !

Står och tittar på det vackraste jag nånsin sett,
tänk att vara så vacker och onåbar ,

inte en enda ängel himmelen kan jämföras med din skönhet,
inte den vackraste blomma kan jämföras med dig ,

men jag har berört ditt taggtråds försedda hjärta,
en gång , gav det liv och lycka , men du blev

rädd och slött ditt hjärta åter med taggtråd
nu sitter du där med sorgen inombords och är rädd,

kvar står jag här och ser på dig min kära,
gråter varje dag att du ska frigöra ditt hjärta.




Fri vers av Morgan
Läst 252 gånger
Publicerad 2013-07-22 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan