Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dickt skriven av en trött buse natti

jag är en resande i min egen ensamhet i ett liv
så full av längtan och mörker att någon ska

göra mej synlig i en värd där skuggan dansar
med ljuset från morgon till natten tills dom skilj

åt fulla av sorg i från dom sekunder av en danns
i magi innan ljuset avlöser mörkret och tvärt om

dag blir natt och drömmar börjar ta form och leva
och skapa en värd som fyller allt som jag vill ha

och saknar även det stora hålet i mitt hjärta är
fyllt och jag känner ingen smärta och min själ har

fått till baka värmen och färgen jag känner glädjen
lyckan sprida sej inom mej jag känner mej så levande

och känslomässigt oförstörd av mitt rubbade sinne
av förflutet sorg som gör sej allt mer påmind bakom

mitt lede alla runt om mej jag skrattar med dom men
jag förstår inte varför för jag är ju ensam och ledsen
















Fri vers av den nakna poeten
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-22 20:38



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Rozsi tack för din fina spegling du värkar också ha gått igenom ensamheten av ditt sett att skriva så har du erfarenheten och förståelse tack för dinna ord jag uppskattar dom mycket tack kram conny
2013-07-23

  Rozsi.kovacs

vi känner oss alla ensamma ibland o fyller ut med människor,
som inte alltid passar oss med likväl en utfyllnad ensamheten,
som ibland inte kan förstås... Man har jobb ytliga vänner som
har fullt upp med deras liv... Kärlekar som kan komma o hastigt
ge sig av... ensamheten hinner ikapp undrar vad som gått snett..
Men hur vet vi det??? kram o tack för din fina respons på min poesi kram
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten