Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat.

Det var längesen jag skrev någonting sist
Men livet tog en vändning, orden faller bara när jaget är grått och trist

Någonstans djupt inom mig fann jag ny inspiration
Jag vill tro att jag nu kan skapa attraktiv poesi ur min nya position

Du nådde mig i en dröm en natt och du hade mitt hjärta än
Lätta kyssar mot min panna, du och jag var Vi igen

Jag vill se dig åter, få lyssna till din röst
Jag vill få dela samma luft, känna hur hjärtslagen rusar i ditt unga bröst

En sista gång älskling,
att jag lät dig gå gör mig inte till en brottsling
Jag ber dig att förlåta, lyckan var total när du fanns omkring

Vi fann varandra i vår poesi, det var vårt eget språk
Saknaden har ännu inte lämnat mig, jag ber dig glömma,
glöm våra meningslösa bråk

Jag har inga krav, jag önskar bara
Du betydde för mycket för att jag ska kunna låta dig vara.




Fri vers (Fri form) av Nova Neptune
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-23 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova Neptune
Nova Neptune