Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och jag önskar att det inte vore så.


I varje andetag

Jag står här alldeles still
Tiden passerar mig allt snabbare för varje gång
men jag vägrar varje rörelse,
för du finns i varannat steg

Att rökning är skadligt är oundviklig fakta
men cancer är inte vad som skrämt bort mig;
du finns i varannat bloss

Jag får inte längre utlopp för den kreativitet
som skakar galler inuti min kropp
för du finns med i vartannat penseldrag,
du finns med i varannan ton, vartannat ord

Kärlek har blivit komplicerat och många gånger alldeles fel
Jag jämför med dig; varannan kyss,
varannan beröring
du finns med

Livet är svårt sedan du försvann
Varken bättre eller sämre
Att glömma dig är den svåraste uppgift
jag tagit mig på
För du finns med mig
I vartannat skratt, varannan tår
I varje andetag




Fri vers av Nova Neptune
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-28 17:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova Neptune
Nova Neptune