Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2013-07-23

 

samlar pionens

utblommade blomkalkar

sommarcrescendo

 

2013-07-21




Bunden vers (Haiku) av Anita Westin
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-23 12:28



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa pioner är mäktiga, ett riktigt sommarcrescendo. fint valt ord.
2013-07-24

  flygia
en underbar sommarkänsla
i den krävande månaden juli
HÖG-sommar
förmedlas
2013-07-23

  Gerd Vading
I handen känner jag pionkalkarna.
Känns högtidigt.
2013-07-23

    ej medlem längre
pioner är vackra både i blom och fröställning
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin