Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när jag har funnit din hemlighet


så är det lika så bra att jag behåller det

för mig själv

Vill ju inte att det ska hända dig någonting

på grund av den

Att du ska åka på en och annan liten smäll

För som du vet så är ju jag din goda vän

Så den där hemligheten som du har, tänker jag

försöka glömma bort med tiden

Eller åtminstone låtsas om som om jag aldrig

har sett den

eller hört talas om den..

Nu när jag har funnit din hemlighet!

Ken Cassel
23/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-23 15:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det är just så man gör om man är en riktig vän...fint...
2013-07-24

  Sofhia Wirström
en härligt fin text
om vänskap
om att du är en vän
man kan lita på
tänkvärda rader
2013-07-24

  anits VIP
Tänkvärt
2013-07-24

  Michaela Dutius
Så talar en äkta vän!
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel