Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsningar, fru Rut

En sådan ängel,
men ett sådant skum.
När ingen hör dig,
är du ful som fan i mun.

Hälsar och är glad
Ler och ser söt ut.
Äsch för i helvete,
stäng din stora, jävla trut.

Jag är så trött på allt falskt
allt “pålåssas” och allt tjat.
Du är allas vän,
men du döljer allt hat.

Älskar barn?
Så fan heller.
När vi har sex,
är det inte en, utan två kondomer som gäller.

Du står där och pratar trevligt
med grannarna om deras nya kylskåp,
men så fort de gått sin väg,
säger du att grannens fru är byns största våp!

Du säger att du är snygg
och påstår att du kan få vem som helst
Men med utrustningen där nere
har Gud dig inte frälst.

Liten och tunn,
det är vad den é
Skrynklig och naken som en nyfödd fågelunge
Den vill väl för allt i världen ingen se!

Nej, nu är jag trött på’t
och nu ska du ut.
Hälsa alla dina storbystade älskare
från din tjatiga fru, Rut!




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 386 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-07-23 19:05



Bookmark and Share


  Nina.H
Den var så jäkla bra...vilken text..
o härligt ärlig... wow den borde
ligga i topplistan! Stående ovation!

2013-07-31

  träsnidaren
Ha ha underbart!
2013-07-28

  mjuk
Heelt underbar "ler". Mycket bra poetat !!!
2013-07-28

  Marianne Räf
Tack, snälla Amanda !
Väldigt träffande och
pinsam på ett roligt
sätt. Bästa dikt jag
läst på länge. Klar
och öppenhjärtig .
Bokmärkte den, som
minne av din
Återkomst! :)



2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz