Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokar !

känner hur det kokar inom mig
det måste få komma ut,

känns som jag exploderar snart,
vill bara skrika ut min smärta och sorg,

tårarna bara kommer, men vill gråta av rätt anledning.




Fri vers av Morgan
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-23 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan