Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt fader !

Står här och tittar på en ängel som står vid kanten av ett stup och blundar,
men ängeln har förlorat sina vingar , han blundar och knäpper sina händer,

han tar ett steg framåt och faller , allt som hörs är skrik bara och sen tystnar det,
nu är det min tur , står här med brutna vingar, förlåt mig fader för jag har syndat

är allt jag förmår att säga, stora tårar faller från själens spegel, tar ett steg framåt , och faller ner ,

en liten blomma blommar upp där mina tårar träffat marken.




Fri vers av Morgan
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-23 20:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berörs av dina mycket sorgsna ord.
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan