Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymmning.

korta luggen du skymmer mitt hjärta
där du står naken
bränner skinnet
bränner skinnet på mig

är du lycklig nu i stora staden
i stora världen som tornar upp sig och
skymmer hela himlen

korta luggen är borta nu
håret sitter stramt i nacken och du har druckit
betong
betong som skymmer dina ögon för mirakel.




Fri vers av kalle ankus
Läst 155 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-23 20:49



Bookmark and Share


  Rochester
Fin. Första två stroferna är tämligen omärkvärdiga, tyckte jag vid första läsningen. Men så tredje och sista strofen som elektrifierar dem retroaktivt.
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus