Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mordplats.

Askan som sotade dina ögon låg som sprängda stjärnor i
handfatet.

Vinglaset som stod kvarglömt i fönstret var en röd fläck.
En fläck, i det annars vita badrummet.

Ett stycke, av en stund, innan ett ögonblick, en natt som
försvann.

En handduk, med svårtvättade fläckar, ligger död vid mina
ensamma fötter.




Fri vers av kalle ankus
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-23 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus