Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexnovellen


Hon var så otroligt vacker att det gjorde ont i honom

För han kunde känna att han började styvna till

Bli hård mellan benen

Något som han nu inte kunde göra någonting åt

eftersom han inte kunde slita blicken

ifrån henne

För hon var ju så otroligt vacker där hon på ängen låg

och solade sig

att han hux flux nu hade gått och blivit kåt

Så nu stod det väl, jag vill knulla dig, över hela hans

ansikte

Något som hon genast la märke till

Och först så ignorerade hon det som nonsens

Men tanken på att han ville knulla henne, spelade henne

ett litet spratt

För tanken på att få in hans stora lem i sig, gjorde henne

nu uppenbarligen riktigt våt

Ingenting som hon kunde göra någonting åt

Och det är då som han kommer fram till henne

och presenterar sig som Karl

Sjökaptenen Karl som nere vid bryggan har

sin egen lillstora båt

Och då han frågar henne lite spontant om hon vill

följa med på en liten tur och retur

vet hon inte om hon hörde rätt

För med ett stort leende så svarar hon honom

Förlåt!

Men vad sa du nu?

Och då han frågade henne igen, så svarar hon

Ja, varför inte

Det låter ju kul...

Ken Cassel
24/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-24 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel