Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gick vilse

Plötsligt var jag borta
vilse bland alla ord
fingrarna ville inte
trycka ner tangenterna

Fick till första raden
sedan tyst i huvudet
solen lyser och värmer
men orden saknas.

Ligger i hängmattan
ser molnen flyga förbi
sluter ögonen
känner dofterna av sommar
snart kommer nog orden.




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-24 15:39



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Fint, ligg kvar i hängmattan så vaggas nog orden fram igen
2013-07-25

  Angel of love
Så är det verkligen, men plötsligt kommer alla orden.
2013-07-24

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om att fjärde versen bara innehåller fem rader i förhållande till vers två och tre.
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson