Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag hoppas aldrig att tjafset tar slut mellan mej och min fästmö för det är ju så roligt att skriva


åter igen svamel skrivet i sorg för att bearbeta

kärleken är så underbart varm och mottaglig
utsvulten känslomässigt av en evig hunger

som bränsle till min själ driven av ett hjärta
som slår starkt för romantiken i friheten Gud

vad jag saknar den . Längtan är outslitlig av alla
känslor som exploderar av smärtan från ensamhet

av mörkret och kylan i den själen i min kropp som
inte finner ro eller harmoni av eländighetens ånger

förvrider verkligheten till baka från den jag flydde
ifrån totalt ensamhet och kaos så mycket sorg och

längtan till det jag hade en gång i ett obeskrivligt
glädje rus vandrandes i en problem fri värd av


oskuld märkt för minna egna minnen och brister
som är svåra att komplettera med en omgivning

som har svårt att förstå mej bakom min rygg när
jag har passerat deras ledet på ensamhetens väg

driven av en outmättad kärlek som jag har gått
förlorad och vägrar sluta jaga tills jag finner mitt

hjärta igen för jag har levt utan länge nu och
tiden är knapp för varje slag förlorar jag flera

sekunder av mitt liv och av min lycka jag vägrar
ge upp jag vill leva nu ! och minnesvärt mitt liv




Fri vers av den nakna poeten
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-24 22:16



Bookmark and Share


  flygia
starkt och vackert
skrivet om längtan.
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten