Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blondie

atmosfären penetreras
av dina spjut av stjärnstoft

solstorm eller norrsken

ännu värker hjärtat, blondie.


man var en

sen var man någon annan

som inte fanns förut

men

den man var är alltid så nära

oavsett hur mycket man vet

oavsett hur många norrsken man sett dö




Fri vers av kalle ankus
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-24 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalle ankus
kalle ankus