Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tynga

 

Mina armar tyngs av din gråt

nitade reflexer ger känsla av trygghet

min eller din

när beroendet döljer ansiktet och ansikten

 

Jag vill inte kunna veta

inte kunna svara

för oss för mig

för jag vill också

tynga dina armar




Fri vers av cilax VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-25 14:50



Bookmark and Share


  Decerto
Tynga rimmar på dynga. Just sayin...
2013-07-25

  wildah
Tynga varandras axlar och avlasta varandras axlar är väl vad kärlek är!

2013-07-25

  Pseudointellektuell, trevligt dryg fitta.
Lyssnade på Adagio för stråkar när jag fick syn på den här. De passade ihop tyckte jag. Fint :)
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt