Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon har inte en personlighet


Utan minst två

Eller många så

För hon växlar hela tiden mellan dom

Inte konstigt då att hon är så svår att förstå

Ingen som man i längden kan lita på

Så henne är det bäst att man bara låter få gå

Hej då!

så att man inte gör illa sig och blir sårad

på vägen..

Ken Cassel
25/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-25 15:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel