Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkomna till Hjärtekrossarnas Hotell


där förhållanden och drömmar går sönder var kväll

Så kommer du hit är det bäst att du är en singel

En ödmjuk och snäll singel till lustans lakej

För om du är det kanske du i natt går till sängs

med någon annans kille eller tjej

då du har lyckats krossa någon annans hjärta

Vilken smärta

Men här på hjärtekrossarnas Hotell

är det helt okej

För om du kommer hit i ett förhållande så får du

allt skylla dig själv

Välkomna!

Ken Cassel
25/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
(Courtesy: yohio?)
2013-07-25

  Harriette
Är du hotellchef så kommer jag som ett skott
:-D
Vill dock inte krossa några hjärtan!
2013-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel