Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag undrar

för att förstå ironin jag vill berätta om så vill
jag beskriva frihet jag har endast två gånger

en timme om dagen på en rastgård med ett
litet fint lusthus med Platter framför och grusad

gång och gräsmatta täcker resten av den lilla plätt
som finns att nyttja det är tacksamt och så är det

en grusad gång runt muren på ca 120 m med en
mur runt ca sex meter hög med en läpp som hänger

inåt i betong för att försvåra eventuella över kliv men
det ironiska är att svalorna har sina bon under betong

läppen det är verkligen en fröjd för ögat att se dom
ihärdigt mata sina ungar men det ironiska är att om

jag inte minns fel är väll en symbol för friheten ha ha
och där går man ett budskap och påminnelse eller ironi hmmm !!!




Fri vers av den nakna poeten
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-25 18:52



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela och Flygia ja min ironi
tog mej enda hit och nu vet jag inte
hur jag ska komma över muren igen
ha ha ha !
2013-07-29

  angela Täubert fd Jansson VIP
Med ironi kan man komma långt!!!
2013-07-26

  flygia
ja - fåglar är fria. och vackra.

de kanske kan få din tid att gå lite fortare!
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten