Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har aldrig !

jag har aldrig blivit kysst av en ängel

jag har aldrig blivit omfamnad av en ängel

jag har aldrig haft en ängel sovandes på min arm

jag har aldrig vaknat upp bredvid en ängel

jag har aldrig älskat med en ängel

jag har aldrig möt en ängel förän jag mötte dig..




Fri vers av Morgan
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-25 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan