Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar fria att leka med i brist på något vettigt

jag har funderat om det finns liv efter
döden men tanken slog mej för några

dagar sedan har det funnits någon
existenns innan livet med minna gener

för om det finns ett liv efter döden så
måste det ju finnas något innan livet

för jorden ska väll vara någon form av
mellan landning för att sedan placeras

på en önskad plats förankrat i dom val
som individen gjorde på jorden bra eller

dåliga valet är fritt och i så fall vad
kommer vi i från och vart är vi på väg




Fri vers av den nakna poeten
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-27 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten