Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela havet glittrade och dina ögon log mot mina

Vi låg på klipporna bland solstrålar och vattnet som kluckade

Vinden fläktar och stenen var varm mot min solbrända hud

Nu är vi här tillsammans i Harge

Jag gillar dina fräknar, dina rynkor vid ögonen och din söta näsa

Din bruna hud är varm mot min

Slås av skönhet och karaktär

Livserfarenhet och din gamla charm

Känslan när du rör vid mig gör så jag smälter mitt framför dig

När du la din hand på mitt ben och hela jag rös

De spelade musik i bakgrunden och hela havet glittrade

Du sträckte dig efter min hand och vi dansade

Fanns ingenting annat då än just det ögonblicket

Panna mot panna, bara millimeter från dina läppar

Gröna ögon kollar rakt på mig och det känns som vi kan stå där för evigt

När du tar tag i mig och jag sitter över dig

Mina handflator mot klipporna och dina händer runt min kropp

Du stryker sakta bort håret från mitt ansikte och jag ler mot dig

Jag lutar mig fram och viskar i ditt öra att jag velat detta i två år nu

Och du ser chockad ut och kysser mig tillbaka

De bästa kyssarna jag någonsin smakat

Det var bara du, jag och fiskmåsarna mot hela världen

Den magiska kvällen då allt skulle stått stilla

Då jag ville ha dig hos mig för alltid

Vi åker åt varsitt håll på landsväg 50

Kollar i backspegeln

Jag längtar och går sönder på insidan

Vill ha dig hos mig för alltid men båda vet att det aldrig kommer gå



















Fri vers (Fri form) av fannypauline
Läst 225 gånger
Publicerad 2013-08-09 00:07



Bookmark and Share


  mysing
men åh, ljuvligt smärtsam!
känner med varenda stavelse!
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

fannypauline
fannypauline