Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting är sant i detta land; låt mig gå

Ingenting är sant i detta land
var dag som går är jag allt mer
förstörd och död. ingenting ter
sig vara mellan våra band.

jag strör runt på öppen gata,
inuti mig själv växer ljuva drömmar
om liv och älskande i annat ljus

rör mig inte! rör mig inte
låt mig gå
låt mig hata, vinden
sommaren, lövens döda danser
i hösttröst
och rör mig inte! vinden
låt mina blåa tårar
falla till marken bäst dem vill

låt mig gå
låt mig gå

lämna mig inte.

ingenting är sant i detta land
inuti mig själv har en dröm
ettrat sig fast; en obekväm och
död dröm
om liv och älskande i
annat ljus.




Fri vers av Fri Ronja
Läst 216 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-28 10:37



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Fan vad bra skrivet!
2014-03-23

    ej medlem längre
Fan va bra!
2014-03-04

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ÄRLIG OCH SANN IN I POESINS MÄRG OCH BEN
2013-12-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ÄRLIG OCH SANN IN I POESINS MÄRG OCH BEN
2013-12-24

  träsnidaren
Oerhört stark text som är igenkännande. Mycket bra författat.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja