Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur kan du älska mig

försvinn

innan försvinn

innan

försvinn, innan

försvinn, innan försvinn
innan, försvinn

innan

försvinn

hur kan du älska mig


förlåt
color of nothing is my body made of

hur kan du älska något som inte berör
som inte rör, som inte vill vidröra eller känna

jag känner ingenting
känner allt

känner ingen, ingen känner den där

color of me
nothing is real
reality is done
ingenting mer viktigt än inget
känner inget, känner allt
tänder
fräter
suger ur allt som finns, kroppen krymper
släpas ristas
brister tillslut
inifrån, utifrån

make me love me
color of nothing
am i made of

halva kroppen redan tagit adjö
svarar på tilltal
svarade du mig

verkligheten är bortkopplad
var jag där
är jag full
hjärnan krymper
ögat likaså, fingrarna fryser, tårna förfryser
tårarna tinar saltet svider
upp å ned, ned och upp ta mig in i cirkeln
in i kretsen

blundar allt snurrar
full av fyllda fettpärlor

spränger mig inifrån, urifrån
fingrar ner i halsen
fingrar in i fittan på någon annan

vad ville jag ha
någonting mer, någonting utöver det vanliga
inget ordinary, då skulle jag adjö'at
farväl'at för länge sen
kapitulerat inför min egna undergång

undergången redan kommen
är förlorad
begraver mig själv sakta men säkert
skärvor från en spunnen, påhittad verklighet
lever utan mening
vill inte leva i en mening
behöver minst två, en du kan skriva,
en annan jag

kroppen bär ett organ
jag är ett organ utan

fluktuerar
strukturerar nada

barn
är fortfarande bara ett barn
fyller 25

kan inte lämna något, något förföljer mig



försvinn

innan försvinn

innan

försvinn, innan

försvinn, innan försvinn
innan, försvinn

innan

försvinn

hur kan du älska mig




Fri vers av Fri Ronja
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-01 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fri Ronja