Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika saker kan betyda olika saker för olika mäniskor i livet det är ju helt klart så för allas olika piedestaler är olika höga och värda för dom som har piedestaler att sitta på men jag nöjer mej med skiten det funkar att sitta i den med man vänje sej me


att sitta i skiten behöver inte vara fel

mitt liv har blivit till vad jag har gjort det
till det är därför jag trampar lede i skiten

när jag går ner för gatan i solen jag har
vant mej vid värmen och stanken det har

blivit en del av mitt liv att sitta ständigt i
skiten le glatt till dom som önskar prata

med grabben som sitter i skiten glatt och
berättar historier som en del är så dumma

så att jag ej vet om dom skrattar åt mej
eller med mej som en komenterar och jag

säger vad spelar det för roll ???? jag tar ju
fram skratten åt vem eller vad spelar ingen

roll jag sitter in skiten som min omgivning
och jag får dom att skratta med hyss och

rackartyg jag får dom att glömma problemen
och sorg och le och falla i skratt det är för

mej en sann lycka och även om jag har valt
en dålig väg i livet i brist på kunskap och vara

gränsöverskridande i förvirat tillstånd med
konstiga saker som jag stoppade i mej för

att få glömma det förflutna ett tag så kanske
det här var mitt uppdrag i från vår herre att få

mäniskor som bär sorg i sina hjärtan att få dom
att skratta så dom blir på bättre humör och får en

annan infalls vinkel på sitt problem i sitt hjärta som
skaver och gör ett bättre beslut en vad dom hade gjort

om dom var ledsna och bär bitter sorg som en himmel
utan regnbåge för det är jag som sitter i skiten och får alla

flugor och skratta dom är ca en miljon så jag kan ju inte ha fel !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-28 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten