Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

perspektiv

 

 

fler och fler omöjliga svar 
det är så med mina ekvationer
större och mindre gråstenar
med en amorf spridning
vad ska de under jorden göra
när de tryggt kan inandas
solljuset på allmänningen

som barn satt jag
mellan hennes 4 ben
skyddad mot allt

nu vet jag att jag är dödlig

 

2013-07-28




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 274 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-28 14:51



Bookmark and Share


  Deva
annorlunda och spännande formuleringar som rör sig från gråsten till något mycket större...
2013-07-28

  Gerd Vading
Åh, jag trodde det var en ny geometrisk/matematisk dikt.
Så fin - slutraden framförallt.
2013-07-28

    ej medlem längre
fint skildrat kring barndomen..
2013-07-28

  träsnidaren
Jag gillar texten.

Blir lite nyfiken vad ordet 'amorf' betyder.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin