Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna !

sitter här och ser upp på himmelen ,
det är oändligt med stjärnor där uppe,

mitt öga ser en liten svag blinkade stjärna falla,
jag blir glad och ska vända mig om för att säga till dig,

men jag sitter här själv med en ros i min hand,
en tår rullar sakta ner för min kind,

jag tittar upp på himmelen igen
och mina tankar går till dig...




Fri vers av Morgan
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-28 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan