Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stig på stig av

jag går in i en djup skog och finner
en stig och vandrar efter den en bit

sedan till höger och över en stig jag går
till vänster och över en annan stig jag går

i cirklar över en massa stigar som jag stiger
på och som jag stiger av och jag stiger över

och jag blir så törstig så jag vänder om
och går hem på samma stig igen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-28 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten