Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tanke som pasera på promenaden

jag tänkte på en sak på rast gården i dag
om syret är guds andedräkt då blir det

att andas snålt i helvetet eller når guds
andedräkt enda ditt också Gud skapade

allt levande och vackert på jorden men
vem skapade Gud och gav honom förmågan

att bygga upp något så vackert och skapa
mäniskan som förstör och tar mer en vad

vi behöver för att få så mycket pappers
lappar med siffror på gjorda av trä som vi

får vårt syre i från och som försviner med
en oroväckande fart varje dag stackars djur

som inte har någon talan




Fri vers av den nakna poeten
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-28 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten