Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

filure ri

livet är som en blomma i sin utveckling
jag sår fröet vattnar den och det födds

vackert liv med tiden och den gror och växer
upp och knoppar och slår ut till något så färg

grant och vackert för att sedan sakta börja
tappa färgen spänsten och bladen hänger

och den börjar sakta vissna och multna bort
med nästa vår börjar processen om igen samma

blomma och färger igen är det så för människa
också att man får liv igen efter det man passerat

av jord är du kommen av jord ska du åter varda
eller ?en rolig tanke bara






Fri vers av den nakna poeten
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-28 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten