Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mullinut och kärlekens tankar

ett hjärta stort och varmt som många
frusna vill ha slits i små bitar utan

tanke att den kropp som det sitter i
behöver det för att leva och känna

sin egen smärta i sin kropp när den
går på fel väg i sitt eget liv ett hjärta

ska fördelas till dom som behöver det
och inte till dom som vill ha det för då

räcker det inte till dom man älskar
mest för man har bara ett hjärta att

ge bort




Fri vers av den nakna poeten
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-28 22:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten