Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tankar stora som små

stjärnor faller och tappar sin lyster
kärlek går förlorad och blir kall

ljuset bleknar innan allt blir mörkt
vänskap kan försvina och bli hat

alla barn försvinner in i en vuxen
värd då drömmar blir verklighet

och den underbara fantasi värd
blir begränsad och omöjlig till

en stor besvikelse svart och vit
och man tänker att livet är hårt

men allt det nämnda är inte livet
det är allt som lever i livet för livet

är livet det är bara vi mäniskor
som komplicerar det kanske är

det början med allt som man lär
sej älska när man är liten som

försvinner när man förstår att
det inte är verkligheten puhhh !!!




Fri vers av den nakna poeten
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-29 08:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten