Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget varar förevrigt

även den starkaste muren har sprickor
där ljuset tränger igenom innan den faller






Fri vers av den nakna poeten
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-29 09:09



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej jag uppskattar din kritik
mycket för jag är ingen hejare
på att stava eller dess etik
hade det varit en grep som
skulle skötas så hade jag haft
större erfarenhet
2013-07-29

    ej medlem längre
Aforism, snygg. Kanske skulle "muren" i stycket bort, den finns i titeln. Tack för mig.
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten