Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna manöver borde väl kunna benämnas dubbelbirdie även om en sådan term hittills inte existerat inom golfsporten?


Dubbelbirdie

En golftjej från Gräppås tee nummer två

ett mäktigt utslag fick på

som sköt en albatross

från himlen loss

och hon fick dessutom birdie ändå!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-29 10:48



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Golf är min
svaga sida men
förstår att slaget har
stor dignitet för alla
som kan och vet så
du fick igen till det...
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick