Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppen grav



dina fingrars brännmärken

på min hud

det lysande ärret

i mitt hjärta

det som bultar

och skaver inuti

den mörka kammaren

drömmen

om den optimala beröringen

som skänker både

njutning och smärta

du gav

den vita liljan

du planterade

mellan mina ben

idag är jag en öppen grav








Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-29 13:56



Bookmark and Share


  Rochester
Särskilt andra halvan är stark. Fin och komplex bild av den planterade vita liljan och skötet som öppen grav. En öppen grav är ju trots allt bättre än en igengrävd, och där är ju som upplagt att plantera en rejäl växt på nytt. "optimala" skaver något hos mig, ordet är lite för tekniskt, kallt.
2013-07-29

  flygia
svårt att värja sig mot denna text
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle