Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

god natt

god natt alla vänner och ovänner till er önskar
jag att möta i framtiden och skratta åt eländet

och den energi som jag skäl för man ska leva
och sova med ro i sitt sinne och inte lägga sej

som ovänner för det blir dålig sömn och energi
som påverkar dom val man gör i vaket tillstånd

så god natt alla poeter och icke kommunicerande
med själen hjärtat ögonen och öronen och minnet
god natt sov gott




Fri vers av den nakna poeten
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-29 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten