Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en spegel kan man se olika saker på olika dagar och få en uppfattning om vad andra ser på mej om man är av samma sinnes uppfattning på samma dag och humör


spegelen

en spegel är en spegel ett dött ting eller ??
för det speglar inte bara ditt ansikte utan

även ditt sinne och själ hur du mår det finns
dagar då man anser sej skälv som vacker

och dagar som känns mindre vacker men
oftast känslan av att få göra det bästa av

det man ser och vad man föddes med så
om jag vill slippa eländet får jag hänga en

trasa över spegeln och le !!




Fri vers av den nakna poeten
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten